Descargar EBOOK A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) autor RAMON BASSA gratis online


Descargar EBOOK A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) autor RAMON BASSA gratis online Título Del Libro: A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r)
El autor del libro: RAMON BASSA
El editor: S.A. MIGUEL A. SALVATELLA
ISBN 13: 9788484129837
Cargado: 2152 veces
Calificaciones del lector: 3.5
La calidad de la: Las Paginas Escaneadas
So: Andriod, iOs, Windows
Ilustración: No
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 7.75 Mb

Read full description of the books:La col·lecció de contes de lectura progressiva “De mica en mica” consta de vint-i-un llibres, que pretenen afermar psicològicament aquesta sensació que ja es “pot llegir”, quan l’infant domina algunes grafies. A cada un dels llibres:l Es parteix de la freqüència dels sons per treballar les distintes posicions dels fonemes consonàntics. l S’utilitza el vocabulari bàsic dels infants, per afavorir la comprensió de les lectures.l Hi ha una història argumental que dóna una unitat global al contingut del text. l Les il·lustracions reforcen les històries, el vocabulari i les maneres de dir, i faciliten la comprensió entre el que l’infantveu i el que llegeix. l Observacions didàctiques que orienten sobre l’ús i la funció pedagògics de cada llibre.– Les grafies o lletres estan ordenades segons la dificultat de lectura, i els fonemes se seqüencien de tal forma que s’evitin confusions pel punt i forma d’articulació en la pronúncia dels infants.– Els llibres poden ser utilitzats tant com a material per a l’aprenentatge de la lectura a l’escola, com per a primeres lectures a la biblioteca de casa o de la classe.Treballem conjuntament els dos fonemes -r- i les dues representacions ortogràfiques; r i rr.


El autor es RAMON BASSA escribió un interesante libro titulado A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r). El libro de la publicó la editorial S.A. MIGUEL A. SALVATELLA, y en este momento por el libro de A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDF ISBN (9788484129837) es necesario pagar 3.75 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor RAMON BASSA, que te pueden gustar, igual que el libro de A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDF
Descargar en ERUB A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDF
Descargar en DOC A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDF
Descargar en TXT A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDFReseñas de libro A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r)


Juan

El mejor entre los

Mario

Se ha formado una doble impresión.

Andrea

Escrito fácil, brillante, sabiamente.

Sergio

todo bien, gracias rápidamente descargado

Ainhoa

Me ha inspirado este libro!
Añadir comentario
Descargar EBOOK A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) autor RAMON BASSA gratis online

PDF: a-nedar-lligada-pal-r-rr-r.pdf A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) PDF
ERUB: a-nedar-lligada-pal-r-rr-r.epub A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) ERUB
DOC: a-nedar-lligada-pal-r-rr-r.doc A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) DOC
TXT: a-nedar-lligada-pal-r-rr-r.txt A nedar! (lligada-pal) (r, rr, -r) TXT