Descargar EBOOK La fira (lligada) (ny, f) autor RAMON BASSA gratis online


Descargar EBOOK La fira (lligada) (ny, f) autor RAMON BASSA gratis online Título Del Libro: La fira (lligada) (ny, f)
El autor del libro: RAMON BASSA
El editor: S.A. MIGUEL A. SALVATELLA
ISBN 13: 9788484129875
Cargado: 1265 veces
Calificaciones del lector: 4.8
La calidad de la: Escaneo
So: Win 8, Win 10, Win XP, Win 7
Ilustración:
Idioma del libro: ES
El formato de libro: PDF, Epub, Doc, Txt
El tamaño del archivo: 737 Kb

Read full description of the books:La col·lecció de contes de lectura progressiva “De mica en mica” consta de vint-i-un llibres, que pretenen afermar psicològicament aquesta sensació que ja es “pot llegir”, quan l’infant domina algunes grafies.A cada un dels llibres:l Es parteix de la freqüència dels sons per treballar les distintes posicions dels fonemes consonàntics. l S’utilitza el vocabulari bàsic dels infants, per afavorir la comprensió de les lectures.l Hi ha una història argumental que dóna una unitat global al contingut del text. l Les il·lustracions reforcen les històries, el vocabulari i les maneres de dir, i faciliten la comprensió entre el que l’infantveu i el que llegeix. l Observacions didàctiques que orienten sobre l’ús i la funció pedagògics de cada llibre.– Les grafies o lletres estan ordenades segons la dificultat de lectura, i els fonemes se seqüencien de tal forma que s’evitin confusions pel punt i forma d’articulació en la pronúncia dels infants.– Els llibres poden ser utilitzats tant com a material per a l’aprenentatge de la lectura a l’escola, com per a primeres lectures a la biblioteca de casa o de la classe.S'introdueixen dos fonemes molt diferents; un, labiodental fricatiu sord -f-, l'altre nasal palatal -ny-. Surt la primera ela geminada; -l·l.


El autor es RAMON BASSA escribió un interesante libro titulado La fira (lligada) (ny, f). El libro de la publicó la editorial S.A. MIGUEL A. SALVATELLA, y en este momento por el libro de La fira (lligada) (ny, f) PDF ISBN (9788484129875) es necesario pagar 3.75 euros por copia. Sin embargo, en nuestro sitio, Le ofrecemos descargar el libro La fira (lligada) (ny, f) EPUB y otros formatos totalmente gratis para leer en el ordenador u otros dispositivos electrónicos. Con nosotros usted puede encontrar otros libros del autor RAMON BASSA, que te pueden gustar, igual que el libro de La fira (lligada) (ny, f) EPUB. Únete a nuestra comunidad y recibe gratis el libro de La fira (lligada) (ny, f) EPUB y otros, no menos interesantes de la edición.
Descargar en PDF La fira (lligada) (ny, f) PDF
Descargar en ERUB La fira (lligada) (ny, f) PDF
Descargar en DOC La fira (lligada) (ny, f) PDF
Descargar en TXT La fira (lligada) (ny, f) PDFReseñas de libro La fira (lligada) (ny, f)


Antonio

Fantástico libro!!!

Hugo

Más de la porquera, yo en toda mi vida no he leído

Maria

el teléfono tiene que conducir para proteger contra los robots he introducido el teléfono y descargado sin necesidad de registro

Samuel

Necesita el libro de diversificar su noche? Quizá ha encontrado

Carmen

Una obra maravillosa
Añadir comentario
Descargar EBOOK La fira (lligada) (ny, f) autor RAMON BASSA gratis online

PDF: la-fira-lligada-ny-f.pdf La fira (lligada) (ny, f) PDF
ERUB: la-fira-lligada-ny-f.epub La fira (lligada) (ny, f) ERUB
DOC: la-fira-lligada-ny-f.doc La fira (lligada) (ny, f) DOC
TXT: la-fira-lligada-ny-f.txt La fira (lligada) (ny, f) TXT